ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Αυτή η ιστοσελίδα www.qbprom.com δημιουργήθηκε για τη προώθηση των μοναδικών προσφορών-εκπτωτικών τιμών-πακέτων διαμονής της σαιζόν 2020, για κρατήσεις βιλών από την επιλεκτική γκάμα των Quality Brand Villas.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.qualitybrandsales.com, καθώς και την ιστοσελίδα των βιλών μας www.greekbestvillas.com για να ανακαλύψετε όλες τις πολυτελείς βίλες.
Όλες οι ιστοσελίδες και η παρούσα προώθηση προέρχονται από την εταιρεία: Luxury Resorts ltd Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα contact@qualitybrandsales.com +30 2108986000

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου σας ειδοποιεί για τις πρακτικές απορρήτου, τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σας στο διαδίκτυο, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες και τα δικαιώματα που έχετε εάν η χρήση αυτού του ιστότοπου εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Γενικού Κανονισμός προστασίας δεδομένων 2016/679 ("GDPR").
Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και επισκεφτείτε ξανά αυτήν τη σελίδα κατά καιρούς για να ελέγξετε τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να έχουν γίνει.
Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους σε αυτόν τον ιστότοπο.
Όλοι οι τροποποιημένοι όροι τίθενται αυτόματα σε ισχύ την ημερομηνία που ορίζεται στην δημοσιευμένη Πολιτική Απορρήτου, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το νομικό πλαίσιο για την προστασία των δεδομένων τροποποιήθηκε στις 25 Μαΐου 2018, όταν άρχισε να εφαρμόζεται ο κανονισμός γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες και τους ιντερνετικούς τομείς της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών ή συγκεκριμένων χωρών ιστοσελίδες (συλλογικά θα ονομάζονται στο παρόν οι «Ιστοσελίδες»).
Οι ιστοσελίδες ενδέχεται να παρέχουν συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων για την ευκολία σας στη πρόσβαση σε πληροφορίες.
Εάν μεταβείτε σε αυτούς τους συνδέσμους, θα αποχωρήσετε από τις «Ιστοσελίδες».
Δεν ελέγχουμε τις ιστοσελίδες τρίτων ή τις πρακτικές απορρήτου τους, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πρακτικές απορρήτου μας.
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει τυχόν προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να δώσετε σε μη συσχετιζόμενα με εμάς τρίτα μέρη.
Δεν παρακολουθούμε ούτε ελέγχουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται από αυτές τις ιστοσελίδες ή τις πρακτικές απορρήτου τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές τους ή το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.
Τύποι πληροφοριών που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σε αυτήν την πολιτική, «προσωπικά στοιχεία» ή «προσωπικά δεδομένα» σημαίνει πληροφορίες σχετικά με ένα αναγνωρίσιμο άτομο το οποίο είναι υπαρκτή νομοθετικά οντότητα και υπόκειται στη δικαιοδοσία της περιοχής που κατοικεί.
Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, τα «προσωπικά στοιχεία» ή «προσωπικά δεδομένα» δεν θα συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματική προστασία σύμφωνα με το νόμο στα στοιχεία επικοινωνίας.
Οι ''Ιστοσελίδες'' συλλέγουν πληροφορίες με διάφορους διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς σκοπούς ως εξής.
Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα για να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας ή / και να χρησιμοποιείτε την πύλη αυτοεξυπηρέτησης σας, τότε θα σας ζητηθεί να παρέχετε στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email, ένα μοναδικό όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης).
Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες βάσει των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή / και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες στην ιστοσελίδα μας για την οποία έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες άλλων εταιρειών, έχοντας λάβει τη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτές τις προωθητικές ανακοινώσεις σε συνεχή βάση, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε για ενημέρωση των προτιμήσεών σας.
Έχετε επίσης την επιλογή να παρέχετε δημογραφικές πληροφορίες (όπως το είδος της επιχείρησης, το μέγεθος της εταιρείας, τις τοποθεσίες κ.λπ.).
Χρησιμοποιούμε αυτές τις δημογραφικές πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στις ''Ισοσελίδες'' μας.
Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για την επεξεργασία των κρατήσεων σας ή άλλων ζητουμένων υπηρεσιών ή παραγγελιών, τη δυνατότητα συμμετοχής σε προωθήσεις (ανάλογα με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ) και έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς.
Μέσω των ''Ιστοσελίδων'' , μπορείτε να κάνετε κρατήσεις ή να παραγγείλετε υπηρεσίες ή προϊόντα ή να ζητήσετε πληροφορίες ή να εγγραφείτε σε υλικό μάρκετινγκ ή υποστήριξης.
Για να αγοράσετε μία κράτηση, ή μια υπηρεσία ή ένα προϊόν από εμάς, θα ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς που θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς εκτέλεσης της συμφωνίας.
Θα χρειαστεί να παρέχετε στοιχεία επικοινωνίας (όπως όνομα, email και διεύθυνση) και οικονομικά στοιχεία (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, διεύθυνση χρέωσης και ημερομηνία λήξης, CVC).
Οι οικονομικές πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς χρησιμοποιούνται μόνο για τη χρέωση για τις κρατήσεις βιλών και για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που έχετε αγοράσει.
Εάν συλλέξουμε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας από εσάς, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για επεξεργασία πληρωμών και πρόληψη απάτης.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και άλλα παρόμοια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό από την εταιρεία μας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.
Δεν διατηρούμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μετά την επεξεργασία μιας πληρωμής, εκτός εάν μας επιτρέπετε να διατηρήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για μελλοντικές αγορές.
Οι ''Ιστοσελίδες" ενδέχεται να συλλέγουν αυτόματα τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας (όπως τύπος προγράμματος περιήγησης, πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, τύπος πλατφόρμας, διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), σελίδες παραπομπής / εξόδου, λειτουργικό σύστημα, σφραγίδα ημερομηνίας / ώρας).
Συγκεντρώνουμε αυτές τις πληροφορίες για την αναφορά σχετικά με τις ''Ιστοσελίδες" για να αναλύσουμε τάσεις, να διαγνώσουμε προβλήματα με τον διακομιστή μας και να διαχειριστούμε τις ''Ιστοσελίδες", να παρακολουθούμε την κίνηση και τη χρήση των χρηστών και να συλλέγουμε ευρείες δημογραφικές πληροφορίες.
Ενδέχεται να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε τρίτους ως αποτέλεσμα της ισχύουσας νομοθεσίας.
Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες ως αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης, κλήτευσης ή εντάλματος.
Επίσης, ενδέχεται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να παρέχουμε οικειοθελώς πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσουμε σε μια έρευνα επιβολής του νόμου ή όπου η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των συστημάτων μας, της επιχείρησής μας ή των δικαιωμάτων άλλων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Μόλις εγγραφείτε, θα σας στείλουμε ένα email καλωσορίσματος.
Θα απαντήσουμε επίσης στα ερωτήματά σας, θα παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε και θα διαχειριστούμε τον λογαριασμό σας.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τηρήσουμε τις προτιμήσεις σας.
Με την επιφύλαξη των προτιμήσεων μάρκετινγκ που μας δίνετε, θα σας στείλουμε επίσης πληροφορίες για νέες βίλες ή υπηρεσίες ή προϊόντα, , εκπτωτικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και γενικές πληροφορίες.
Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων.
Εάν ζητήσετε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία μας, θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα και τη διεύθυνση email σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο.
Μπορείτε να εγγραφείτε για αυτά τα ενημερωτικά δελτία στο αντίστοιχο πεδίο εγγραφής. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Όταν είναι απαραίτητο, θα σας στείλουμε ανακοινώσεις σχετικές με τις υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι διαφημιστικού χαρακτήρα.
Εάν δεν θέλετε να τα λάβετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας με τις ''Ιστοσελίδες''.
Λάβετε υπόψη ότι δεν παρέχουμε τη διεύθυνση email σας στους συνεργάτες μας.
Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μια προσφορά εκ μέρους των συνεργατών μας. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Συμφωνούμε με τρίτους παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ή προϊόντων, για να παρέχουμε επιλογές στους πελάτες μας όπως περιγράφονται παραπάνω.
Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να αλλάξουν ή ενδέχεται να συνάψουμε συμβάσεις με πρόσθετους παρόχους υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Οι συνεργάτες μας ενδέχεται να παρέχουν υπηρεσίες σε εσάς ή απο το τοπικό αντιπρόσωπό τους και ενδέχεται να λαμβάνουν προσωπικά δεδομένα για εσάς.
Εάν μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε συνεργάτες ή τρίτα μέρη, απαιτούμε από τους παραλήπτες των δεδομένων σας να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας διοικητικές, τεχνικές και διαδικασίες ασφαλείας.
Ωστόσο, τα δεδομένα σας θα υπόκεινται επίσης στους νόμους της δικαιοδοσίας που διέπουν τη θυγατρική μας ή το τρίτο μέρος.
Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν πέραν των κρατικών συνόρων και των εθνικών συνόρων στις συνδεδεμένες εταιρείες μας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
Οι κάτοικοι του ΕΟΧ και του Καναδά θα πρέπει να κατανοήσουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν εκτός του ΕΟΧ και του Καναδά στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες για σκοπούς ενοποίησης δεδομένων, αποθήκευσης, απλοποιημένης διαχείρισης πληροφοριών πελατών, αναφορών και άλλων εσωτερικών χρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στις ''Ιστοσελίδες'', συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και στοιχεία του προγράμματος περιήγησης του χρήστη για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.
Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ 'αόριστον.
Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τυχόν σχόλια παρακολούθησης αντί να τα κρατάμε σε ουρά ελέγχου.

ΜΕΣΑ

Εάν ανεβάζετε εικόνες στις ''Ιστοσελίδες'', θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες των ''Ιστοσελίδων'' μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στις ''Ιστοσελίδες''.

COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

Συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες μέσω της χρήσης cookie και άλλων ψηφιακών δεικτών.
Τα cookie και οι ψηφιακοί δείκτες είναι μικρά αρχεία υπολογιστή που μπορεί να αποθηκευτούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή να ενσωματωθούν στις ''Ιστοσελίδες'' που μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε και να παρακολουθούμε την επίσκεψή σας στις ''Ιστοσελίδες''.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες τρίτων για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών μέσω της χρήσης cookie και άλλων ψηφιακών δεικτών για λογαριασμό μας.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookie στον υπολογιστή σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο μενού προτιμήσεων ή επιλογών στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookie, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές των "Ιστοσελίδων".
Εάν αφήσετε ένα σχόλιο στις "Ιστοσελίδες" μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση email και τον ιστότοπό σας σε cookie.
Αυτά είναι για τη δική σας ευκολία, ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας όταν αφήσετε άλλο σχόλιο.
Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.
Εάν επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης, θα ορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δέχεται cookie.
Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης πολλά cookie για να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας και τις επιλογές εμφάνισης της οθόνης σας.
Τα cookie σύνδεσης διαρκούν δύο ημέρες και τα cookies επιλογών οθόνης διαρκούν ένα χρόνο.
Εάν επιλέξετε "Να με θυμάσαι", η σύνδεσή σας θα διατηρηθεί για δύο εβδομάδες.
Εάν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.
Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και δείχνει απλώς το αναγνωριστικό ανάρτησης του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε.
Λήγει μετά από 1 ημέρα.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.).
Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης έχει επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο.
Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookie, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να προστατεύει τις ανάγκες απορρήτου των παιδιών και ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να αναλάβουν ενεργό ρόλο στις διαδικτυακές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα των παιδιών τους.
Η εταιρεία δεν συλλέγει εν γνώσει της πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών και δεν στοχεύουμε τΙς "Ιστοσελίδες" μας σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Σας δίνουμε την επιλογή να λαμβάνετε μια ποικιλία πληροφοριών που συμπληρώνουν τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας.
Μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα και επικοινωνίες μάρκετινγκ της εταιρείας.
Τέτοιες επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες για νέες βίλες, νέους προορισμούς διακοπών, νέες υπηρεσίες, προϊόντα, ειδικές προσφορές ή πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα αγοράς.
Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή / και προωθητικές επικοινωνίες, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη τους ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή σε κάθε επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μαζί μας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ιδίως στην ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε το δικαίωμα: να μας ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων. -να μας ζητήσετε να διορθώσουμε, να διαγράψουμε ή να περιορίσουμε (να σταματήσουμε οποιαδήποτε ενεργή) επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή να λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για σύμβαση ή με τη συγκατάθεσή σας ή να μας ζητήσετε να κοινοποιήσουμε (θύρα) αυτά τα δεδομένα σε άλλον διαχειριστή δεδομένων; ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων από εμάς σε ορισμένες περιπτώσεις (ιδίως, όταν δεν χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα για να πληρούμε συμβατικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις ή όταν χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για άμεσο μάρκετινγκ).
Αυτά τα δικαιώματα ενδέχεται να είναι περιορισμένα, για παράδειγμα, εάν η εκπλήρωση του αιτήματός σας θα αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλο άτομο ή παραβιάζει τα δικαιώματα απορρήτου των άλλων ή εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε πληροφορίες τις οποίες απαιτείται από το νόμο να διατηρούμε ή να έχουμε επιτακτικά νόμιμα συμφέροντα για τη τήρηση των δεδομένων σας.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Δεν δεσμεύομαστε ούτε εγγυόμαστε την ασφάλεια των διακομιστών μας, ούτε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε μέσω των ''Ιστοσελίδων" μας δεν θα υποκλαπούν κατά τη μετάδοση μέσω του Διαδικτύου.
Ακολουθούμε γενικά αποδεκτά τεχνικά πρότυπα της βιομηχανίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης όσο και από τη στιγμή που θα τα λάβουμε.
Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στις φόρμες κρατήσεων, εγγραφής ή παραγγελίας, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας τεχνολογία ασφαλούς επιπέδου στρώσης.
Όταν επεξεργαζόμαστε προσωπικά στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ ή με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα έως ότου μας ζητήσετε να σταματήσουμε και για σύντομο χρονικό διάστημα μετά από αυτό (για να μας επιτρέψετε να εφαρμόσουμε τα αιτήματά σας).
Διατηρούμε επίσης αρχείο για το γεγονός ότι μας έχετε ζητήσει να μην σας στείλουμε απευθείας μάρκετινγκ ή να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας επ 'αόριστον, ώστε να μπορούμε να σεβόμαστε το αίτημά σας στο μέλλον.
Όπου χειριζόμαστε προσωπικά στοιχεία σε σχέση με την εκτέλεση συμβολαίου ή υπηρεσίας ή για διαγωνισμό, διατηρούμε τα δεδομένα για έξι χρόνια (εκτός από οικονομικές πληροφορίες που διατηρούμε για δέκα χρόνια) από την τελευταία σας αλληλεπίδραση με εμάς.
Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτές τις "Ιστοσελίδες" ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Εάν υπάρχει μια επιχειρηματική μετάβαση, όπως συγχώνευση, απόκτηση από άλλη εταιρεία ή πώληση όλων ή μέρους των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, τα προσωπικά σας στοιχεία πιθανόν να περιλαμβάνονται στα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εάν επιλέξετε να επισκεφθείτε τις "Ιστοσελίδες" μας, η επίσκεψή σας και οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με το απόρρητο υπόκεινται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Κράτησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αποποίησης εγγύησης, περιορισμών ευθύνης και διαιτησίας διαφορών. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, στείλτε μας email.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
Luxury Resorts Ltd
contact@qualitybrandsales.com
2108986000

*ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΑ ΠΕΔΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας, θα πρέπει να πληρώσετε προκαταβολή 30% του ποσού διαμονής και το υπόλοιπο 30 ημέρες πριν από την ημέρα της άφιξης.
Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την Πολιτική ευέλικτης ακύρωσης.
Κάντε τη κράτηση σας και σας εγγυόμαστε χαμηλότερες τιμές.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ:

624ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ
49ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
37ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ
/ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Μπορείτε να καταθέσετε τη πληρωμή της κράτησης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
(IBAN): GR5701401540154002320009577
Όνομα κατόχου λογαριασμού: Luxury Resorts Ltd
Διεύθυνση του κατόχου λογαριασμού: Γρ. Λαμπράκη 16 & Μεταξά 16674 Γλυφάδα
Όνομα Τράπεζας: ALPHA BANK Ελλάδα
SWIFT Τράπεζας: CRBAGRAA

/ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ALPHA BANK

Μπορείτε να κάνετε πληρωμή με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:
American Express
Visa, Visa Electron
MasterCard
Maestro
Diners
Discover
my Alpha wallet / Master Pass

Ονομα:

Επώνυμο:

Email:

Διεύθυνση:

Πόλη:

Τ.Κ:

Νομός:

Χώρα:

Ποσό (€):

Αποδέχομαι τους όρους πληρωμής

/ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Απλά συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PayPal για ασφαλή γρήγορη πληρωμή

ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ PAYPAL
/ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ VIVA WALLET

Εύκολη γρήγορη και ασφαλής πληρωμή με Viva Wallet

ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ VIVA WALLET

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ QUALITY BRAND VILLAS ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ BOOKING REQUEST
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Luxury Resorts LTD
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ
+30 210 8986000        Mob/WhatsApp/Viber:    +30 6932213362
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Γρ. Λαμπράκη 16 & Μεταξά 16674 Γλυφάδα
*ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΑ ΠΕΔΙΑ